Access Bars

Access Bars

 Wat zijn de Bars

De Bars zijn 32 energetische punten op ons hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, emoties en houdingen , die je in elk leven dat je ooit hebt gehad hebt opgeslagen .

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert dit alles, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Je wordt meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is.

Een Bars sessie is een ontspannend en eenvoudig hands-on proces van ongeveer 60 – 90 minuten. Deze unieke methode waarbij alle Bars, enkel of in verschillende combinaties, licht aangeraakt worden heet de Bars van Access Consciousness®.

De Bars hebben al duizenden mensen geholpen met het veranderen van hun lichaam en hun leven, inclusief slaap, stress, financiën, gezondheid, gewicht, relaties en angsten. Iedereen kan een Bars sessie ondergaan; het is veilig en eenvoudig. Het minst wat kan gebeuren is dat je je voelt alsof je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je hele leven.

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Prijslijst