Access Bars

Edelstenen in orgonite en chembusters

Orgonite hartje

Elektro Magnetische Straling (EMS)

Sommige mensen zijn hypergevoelig voor straling en draadloze technologieën kunnen voor hen zeer ernstige problemen veroorzaken. Deze technologieën ondermijnen de gezondheid van mensen,dieren en natuur op een langzame en sluipende manier. Vaak wordt beweerd dat het gaat om relatief zwakke straling. Wanneer je continu aan blootgesteld wordt, dag na dag, kan dit tot een hele reeks gezondheidsproblemen leiden zoals: hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieproblemen, misselijkheid, duizeligheid, spanning, hartkloppingen, oorsuizen, spier- en gewrichtspijn en prikkelbaarheid.

Enkele voorbeelden van negatieve energie binnenshuis zijn onder andere mobiele telefonie, stralingen van pc, laptop, tablets, TV, haardroger, printer, magnetron en wifi-verbindingen. Maar ook buitenshuis zoals gsm-masten, transformatorhuisjes, aardstralen of elektrische kabels. 

We kunnen ervoor kiezen om zoveel mogelijk draadloze technologieën te vermijden en steeds voor kabels te kiezen. Ook kunnen we bij aanschaf van verschillende draadloze producten goed opletten dat de veiligheidsnorm niet wordt overtreden.

Orgonite sterretje

Wat is orgon en wat doet het?lees meer

De ontdekking van orgon (levensenergie) gaat terug naar de jaren dertig. Dr. Wilhelm Reich, een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater en natuurkundige, ontdekte dat bepaalde levenskrachten (energie) uit de atmosfeer verzameld en opgeslagen kunnen worden (orgon energie) Hij bouwde orgon accumulators waar patiënten in konden zitten voor het verbeteren van hun gezondheid, en met goede resultaten.

In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft dat hetzelfde resultaat werd verkregen door organische hars met metaalstukjes te gieten in kleine mallen. Ze ontdekten ook dat door de toevoeging van een kwartskristal de werking sterk verbeterd werd. De kristallen kunnen namelijk de dodelijke of negatieve orgone energie omzetten in positieve orgone energie. Met deze ontdekkingen is de Orgonite ontstaan.

Orgonite wordt dus vervaardigd met giethars, verschillende soorten metaalsnippers, kristallen en mineralen en wordt in allerlei vormen gemaakt (orgonite hangers, piramides, cone’s, schijven) Orgonite heeft de eigenschap dat het negatieve energie aantrekt en deze omzet in positieve energie. De straling verdwijnt niet; alleen de negatieve effecten van de elektro magnetische straling wordt geneutraliseerd. Hierdoor wordt een positief effect op het menselijke lichaam, woon- en werkomgeving, dieren en natuur bereikt.

Orgonite en chembusters: ontstoringsproducten van elektromagnetische straling, tevens zeer decoratief van sieraad tot binnen- en buitenhuis kunstwerk

Wil je meer info en een persoonlijke orgonite of chembuster op maat? Graag opgeven via email

Een chembuster voor huiskamer/kantoor

Onderkant chembuster

Een waardevolle en krachtige decoratie