Access Bars

Access Energetic Facelift

De Acces Energetic Facelift® is een geweldig proces dat je gezicht en je lichaam verstevigt, verjongt en heerlijk laat ontstressen. Naast een volledige ontspanning krijgt je lichaam een energieboost om zich weer te vernieuwen.  

Dit proces van Acces Consciousness is volledig veilig. Er zijn geen operaties, injecties, crèmes of andere producten nodig en er is geen sprake van een hersteltijd. Iedereen kan dit proces ondergaan. De Acces Energetic Facelift helpt om alle beperkende gedachten, besluiten en oordelen over je lichaam los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe en helende geluksenergie. Als je innerlijk gelukkig bent dan zul je dat ook uitstralen. De krachtige energie van Access Energetic Facelift dringt door in alle lichaamscellen en zorgt voor ontspanning én verjonging. 

Een Acces Energetic Facelift duurt 1 – 1, 5 uur, waarbij je met je kleren aan in een ligstoel of op een matras ligt. Tijdens de sessie wordt het gezicht, nek en een aantal combinaties van de Bars licht aangeraakt. 

Na minimaal 20x dit proces te hebben ondergaan merk je: een vitale uitstraling, genezing en vervaging van littekens, meer stevigheid en veerkracht van je gezichtsspieren en vermindering van lijntjes. 

 

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Wat kan Access Energetic Facelift voor jouw betekenen?

Wat wil jij ontvangen?

Hoe zou het zijn om je lichaam en geest te ontspannen?

Hoe reageert jouw lichaam als het zonder oordeel wordt aangeraakt?

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Prijslijst