Access Bars

Over mij

Welkom op mijn website

Eind jaren zeventig ben ik als tiener, verhuisd vanuit mijn geboorteland Turkije naar Nederland. Sindsdien leef ik met mijn gezin in Nederland. Al vele jaren werk ik als ambtenaar bij de Milieudienst. Hoewel ik dit werk met veel plezier doe, heb ik het gevoel dat ik meer kan/moet doen voor de medemens, natuur en onze planeet. Luisterend naar mijn innerlijke leiding en opgedane ervaringen heb ik besloten om, naast mijn “aardse” werk ook een “hemelse” werk te doen. Ik ben van mening dat we nooit te laat zijn om bij te dragen aan het welzijn en bescherming van alle levenden op deze aarde. Ons gevoel is de beste wegwijzer in onze hele leven, mits we ernaar (kunnen) luisteren.

Mijn interesse en nieuwsgierigheid in de spirituele wereld bestaat al heel lang, hierdoor geloof ik dat er meer is tussen “hemel en aarde”. Door deze persoonlijke interesse en sterke aantrekking tot het werken met spirituele energieën, ben ik verschillende cursussen gaan volgen. Mijn reis hierin begon jaren geleden met meditatie- en magnetiseer cursussen. Het volgen van deze cursussen, waarin je leert jezelf en ook anderen te ontspannen en fysieke klachten waar te nemen en te verhelpen, heeft mij ook persoonlijk en innerlijk laten groeien. Na een “pauze” periode, is het gevoel om meer cursussen te volgen en ook te praktiseren sterk toegenomen. Nieuwe inzichten, andere technieken, mooie ervaringen en vele ontmoetingen dragen continu bij aan mijn spirituele groei en ontwikkeling. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om met Universele energieën, ook Kosmische krachten genoemd, te werken. Naast mediteer- en magnetiseer cursussen, heb ik ook cursussen gevolgd in Engelen coaching, Edelsteen massage, Chakra therapie, Access The Bars, Energetic Facelift en de workshop Orgonite en chembusters maken. Mijn energie is volop gaan stromen en ik weet dat er meer op mijn pad zal komen. Om de reeds opgedane kennis, ervaringen en creativiteit te delen is mijn website ontstaan.

De intentie, om voor de medemens en zo ook voor de wereld,  iets te betekenen maakt me BLIJ.

Aysin

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Wat maakt jouw BLIJ?

Wat wil jij ervaren?

Wat is goed voor jouw innerlijke en lichamelijke welzijn?

Wat wil jij bijdragen aan je omgeving?

Wat is er nog meer mogelijk?

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op de volgende pagina’s van mijn site. Spreekt een behandeling/product je aan, neem dan gerust contact met me op via e-mail.

 

De behandelingen en producten, die op mijn site worden aangeboden, zijn geen alternatief voor reguliere geneeskunde. Het kan wel een positieve aanvulling zijn.